Werkzaamheden


Bij ons kunt u terecht voor de meest uiteenlopende werkzaamheden as het gaat om uw tuin of bestrating.


Aanleg

Een geheel nieuwe tuin? De aanleg van een gemeente hof, of bijvoorbeeld een algemene groenruimte bij een appartementencomplex. U kunt ervoor bij ons terecht. Samen met u bespreken we uw wensen, bekijken we uw mogelijkheden en stellen we een methodisch plan op. Zo weet u bij ons precies waar u aan toe bent.

Schuttingbouw
Privacy, een duidelijke erfafscheiding en beschutting worden allemaal gerealiseerd aan de hand van een schutting. Hoe mooi uw tuin ook is als deze niet goed gekaderd is zal deze een rommelige uitstraling hebben. De aanleg van een schutting is dan ook niet iets waar u zonder meer op wilt bezuinigen. Wij realiseren u een schutting die voldoet aan uw wensen en vele jaren mee zal gaan.

Machinaal bestraten
Machinaal bestraten staat voor meer voordelen dan het besparen van de stratenlegger zijn rug. We zijn dankzij deze moderne techniek in staat om niet alleen snel, maar ook zeer nauwkeurig uw straat te leggen. Ook dan bieden we u veel keuze in de verschillende stenen en patronen.

Sierbestrating
Geen tuin, oprit of pad mag het aanbod voor sierbestrating missen. Ook hiervoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij geven u zeer veel keuze aan de verschillende stenen. Heeft u deze zelf al dan kunnen wij deze voor u leggen. Zo kunt u bij ons terecht voor een complete aanleg van uw siertuin.


Veranda’s

Ook uw veranda realiseren wij voor u. Wederom staan dan uw wensen centraal.

Beschoeiing
Grenst uw perceel aan het water en dreigt het uw oever continue weg te slijten? Laat ons uw beschoeiing verzorgen en wij zorgen ervoor dat u zich hier geen zorgen meer over hoeft te maken.

Overige werkzaamheden
Wij werken waar nodig samen met ZZP’ers., aannemers en partnerbedrijven. Dit stelt ons in staat om u een brede dienstverlening te geven. U blijft daarentegen één aanspreekpunt en offerte behouden. Heeft u wensen die niet hierboven staan vermeld? Neem dan contact met ons op voor al uw vragen.

Grondwerkzaamheden
Heeft u een nieuwbouwwoning, maar ligt daar nog geen zand of wilt u een vijver en heeft u nog geen plan van aanpak. Wij verzorgen het voor u van uitgraven tot afvoeren.